Spin-Master

Acest joc de pescuit maxi size trebuie adaugat pe lista de cumparaturi cand dorim sa cumparam un joc copiilor nostri. Avem multe de analizat si de gandit asupra felului de a fi al acestora. Exista copii care se plictisesc foarte repede de jucariile lor. In acelasi in timp ce la polul opus exista copii care se joaca cu orele. Am avut multe achizitii care s-au dovedit un esec total. In final s-au dovedit sa imi placa mai mult mie jocurile sau jucariile respective decat fetitei mele. 🙂

Cu alegerea jucariilor a fost ceva mai usor. Cand fetita mea a devenit fan al unui desen animat sau al unui animal anume, ii cumparam jucarii care reprezentau aceste pasiuni. Cu jocurile insa a fost un pic mai greu. Unele dintre ele necesita si multa concentrare, rabdare, sau pur si simplu nu sunt provocatoare. De multe ori ea a ales doar sa se joace cu componentele jocului, cu anumiti pioni sau cu anumite cartonase, ci nu sa se joace conform instructiunilor jocului.

Am ajuns astfel la concluzia ca, pentru moment, jocurile distractive ar fi cele mai potrivite pentru ea.

Jocul De Pescuit Maxi Size de la Spin Master este un joc potrivit pentru copiii care au varsta incepand cu 4 ani. Noi il avem in lista de favorite. Sunt siguta ca va fi si pe placul celorlalti copii sau pe placul parintilor iubitori de pescuit! 🙂

JOC DE PESCUIT MAXI SIZE, SPIN MASTER

Eu am achizitionat acest joc de aici si nu au fost probleme legate de calitate iar produsul a fost original Spin Master si sigilat.

Reguli joc:

Jocul poate fi jucat de 2-4 persoane care trebuie sa prinda cat mai multi pesti. Sunt 4 undite incluse. Acesta este prevazut cu o placa motorizata ce se invarte facand cei 15 de pesti inclusi in set sa deschisa si sa inchida gura. Jucatorul care prinde cei mai multi pesti castiga.

Faptul ca jocul este o editie maxi size, pestii sunt ceva mai mari decat cei intalniti la jocurile de dimensiuni normale. Astfel copii nu se vor enerva ca nu reusesc sa prinda nici un peste, renuntand la un moment dat din cauza frustrarilor.

Un peste maxi size are o inatime de: 4 cm.

Jocul functioneaza cu 2 baterii AA, acestea nu sunt incluse cand jocul este achizitionat.