despre-Sauna-Belt

Cand am achizitionat de pe internet centura Sauna Belt indoiala a inceput sa ma cuprinda imediat dupa ce am am apasat pe butonul Trimite Comanda. Daca totul va fi din nou un fiasco asa cum au fost pana acum si celelalte centuri modelatoare pe care le luasem de pe alte site-uri?

Chiar nu aveam chef sa mai aud inca o data morala nesfarsita a sotului meu in ceea ce priveste comenzile online. Asa ca am hotarat sa o primesc la adresa de la serviciu si sa o folosesc intr-o prima faza cateva minute pe zi in timpul programului de lucru.

Sauna Belt – calitate si eficienta.

Tin sa spun ca dupa 10 zile de folosire talia mi se subtiase deja cu 2 cm, iar rochiile pe care le purtam in tinerete nu mai stateau sa plesneasca pe mine asa cum se intampla de la un timp. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor! In sfarsit am gasit in centura Sauna Belt un produs care sa ma ajute cu adevarat in tonifierea muschilor.

Zambetul sotului meu atunci cand s-a intors din delegatie a venit ca un bonus la satisfactia mea generala. Cand a auzit ca secretul noii mele siluete este centura Sauna Belt l-a bufnit rasul si era sigur ca glumesc. S-a convins insa imediat ca nu este asa, cand s-a intalnit peste cateva zile pe strada cu o colega de-a mea de la serviciu, colega care i-a confirmat ca ma vazuse purtand centurain ultima perioada.