cea-mai-buna-faina

Mihaela Rădulescu nu se teme de nimic. Nici de viruşi de origine semispaţială, nici de carabele lui Bănică, nici că unii au început să se intereseze de celebrul ei certificat de revoluţionar, obţinut în condiţii la fel de dubioase ca şi primul ei certificat de căsătorie.

Nu, Mihaela fără Frică se dă în spectacol fără inhibiţii, doar-doar s-o mai găsi cineva s-o scoată în lume şi s-o… plimbe, la ce vă gândeaţi, obsedaţilor?

La ediţia a V-a a emisiunii care-i face celebri mai ales pe cei sărăcuţi cu mintea, Mihaela a făcut rating. Rating de rating, taică. Printre alte chestii s-a apucat şi a gustat făina în care s-a bălăcit o concurentă numai bună să dea nopţi pline de vise erotice pentru bărbaţii mai puţin nenorocoşi decât cei care au avut de-a face cu Mihaela.

faina-buna

A gustat făina atât direct de pe concurentă, apoi de pe jos. Şi la final s-a bălăcit în făină. Adică acea făină împrăştiată pe o scenă pe care alţii au prestat cu picioarele, venind direct de afară, unde s-au plimbat printre, peste şi pe rahaţii de câine.

Dar Mihaela nu se teme c-ar putea să ia ceva din pomenita făină. Nu de alta, dar a băgat ea în gură chestii mult mai nasoale decât niţică făină care, prin comparaţie, e de-a dreptul inofensivă.

Cât despre tăvăleală, a avut ea parte şi de momente mai plăcute. De la Revoluţie încoace.

Senzaţional, Crin Antonescu chiar a renunţat la politică

Cu ceva vreme în urmă, Crin Antonescu ne ameninţa aşa de frumos încât, dacă l-am fi crezut, ne-ar fi pălit cea mai dulce fericire. Astfel, individul care şi-a pus în cap ani de zile să păstreze la Cotroceni alcoolemia inaugurată de Băsescu, a ameninţat că se retrage din viaţa politică.

Având în vedere cam ce activităţi a prestat aşteptând să se instaleze în crama de la Cotroceni, putem spune că individul a fost de multă vreme restras din viaţa politică. Doar că era mai cunoscut. Nu prea făcea el treabă prin Parlament, dar în schimb presta pe la televiziuni, crâşme etc. Se obişnuia cu viaţa de viitor preşedinte.

N-a fost să fie, l-a tras în piept neamţul imobiliar. Dar de data asta Crin se retrage. Şi nu mai revine. Şi-a pus în cap să citească. Probabil etichete de pe sticle. Să scrie. Probabil îşi cumpără o cramă şi o să scrie. Tot etichete la sticle.

Pe de altă parte, se pare că retragerea e şi strategică, dobitocul fost viitor fost preşedinte crede cu naivitate că, dacă se retrage din politică, n-o să-l mai caute cei de la DNA