Fast-and-Furious

O masinuta cu telecomanda este mereu o placere atat pentru copii cat si pentru tatici. 🙂 Atunci cand ma refer la copii am in vedere si fetele ci nu numai baietii.

Masina lui Dom, un Dodge cu telecomanda Dodge Charger, anii 1970

Eu i-am facut cadou sotului meu masina lui Dom, un Dodge cu telecomanda Dodge Charger, anii 1970 proiectata din celebrul filmul „Fast&Furious”, cadou pe care il foloseste des impreuna cu fetita noastra de 5 ani si jumatate.

Cei de la Jada Toys au o gama produse concepute pentru colectionari de masini, inclusiv pentru cei care prefera masinile personajelor din „Fast&Furious7”.

Caracteristici

Masina lui Dom, un Dodge cu telecomanda Dodge Charger, anii 1970 este conceputa la o scara de 1:16 si are multe detalii precum modelul cunoscut din film, geamuri fumurii si logo-ul filmului „Fast&Furious” mentionat in spatele masinii ca si numar de inmatriculare.

Materialul din care este conceputa masina este plastic. La acest model, usile si porbagajul nu se pot deschide, sunt turnate.

Produsul este recomandat pentru copiii cu varsta minima de 6 ani, dar poate fi folosit cu usurinta si de catre copii mai mici.

Telecomanda are 2 canale de transmisie ale comenzilor la frecventa 2.4 GHz. Se tine in maini usor datorita formei ei. Butoanele de condus masina sunt si ele practice si usor de inteles. Are butoane pentru directa de mers inainte sau inapoi si un buton pentru directia rotilor in dreapta sau in stanga. Exista si un buton vedeta pozitionat langa antena acesteia. Este butonul Turbo, pe care daca il tii apasat masina porneste cu toata viteza inainte.

Masina are acumulator, USB inclus pentru incarcare, in timp ce telecomanda functioneaza cu 2 baterii AA.

Nu este uitat nici parternerul lui Dom. Cei de la Jada Toys au poiectat si pentru acesta o macheta si anume, Masina lui Brian, un Nissan Skyline GT-R CBNR341. Masina face parte din aceeasi gama si are aceleasi caracteristici.