Green-Lab-Cosmetics

Salutare, dragile mele! Acum vreo săptămână am descoperit un nou brand românesc de produse cosmetice, fix pe placul meu. De ce?

PRODUSELE NU CONTIN materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselina sintetica, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Cred că e visul oricărei femei este să folosească produse fără parabeni și coloranți.

Pe lista de azi, este laptele demachiant cu ulei din sâmburi de struguri   de la Green Lab Cosmetics

Descrierea Oficială pentru Green Lab Cosmetics

Ofera o curatare delicata si completa a tenului.

  • Are o textura usoara si indeparteaza eficient machiajul si impuritatile.
  • Inlatura machiajul rezistent la apa.
  • Ajuta la catifelarea si netezirea tenului.
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten.

PĂREREA MEA:

Stau cam prost la capitolul demachiere, dar o dată cu acest produs mi-am propus să mă demachiez în fiecare seara, indiferent cât am fost de obosită sau fără chef. Fiind în concediu, nu prea m-am machiat și am lăsat tenul să respire în liniște. Chiar și așa, seara, discheta demachiantă nu era tocmai curată.

Laptele demachiant se dozează foarte ușor cu ajutorul pompiței și curăță delicat tenul. Am observat că și fără machiaj, la finalul unei zile se adună destule impurități, iar laptele demachiant le-a îndepărtat ușor, lăsând tenul foarte curat.

Conține unt de cacao și shea, 2 ingrediente atât de necesare sănătății tenului, iar pielea nu se simte doar curată ci și hidratată. Hidrateatează fără să încarce tenul, un lucru foarte important mai ales că eu am tenul gras.

Se poate utiliza și pentru ochi, eu nu am avut probleme cu iritațiile. Clar îl voi folosi în mod constant, pentru că îmi place cum se simte pielea mea, hidratată și luminoasă. Am uitat să vă spun că are și un miros plăcut, ușor parfumat.

Dacă nu știați uleiul din sâmburi de struguri din componența sa este folosit și pentru tratarea acneei și repararea ridurilor. Conține antioxidanti de cateva ori mai puternici decat vitamina E si vitamina C -doua vitamine esentiale pentru frumusetea pielii.

Îmi plac ingredientele pe care acest lapte demachiant le conține, și mă bucură că pe lângă curățare, oferă vitamine esențiale pentru sănătatea tenului.

Îl puteți comanda online de pe site-ul Green Lab la prețul de 26 lei. În curând voi reveni cu noi produse marca Green Lab de care sunt super încântată.