fuga-din-capitala

Azi vorbim despre locurile unde-i de fugit când ne-o invada summitul (care oricum va închide un aeroport în Capitală). Ne bucurăm un pic când auzim că, în sfârşit, mizeria asta de borduriadă din oraş interesează pe cineva (dar speranţele sunt mici-mici, deoarece nimeni nu e dovedit corupt în ţara asta, niciodată).

Compătimim cu Adriana, chinuită de eroul foiletonului ei bloggeristic, Manelistul Internaut, compătimim dar felicităm primul consumator care a decis să protesteze public prin cumpărarea unei machete într-un ziar central, faţă de păcăleala pe care i-a servit-o o mare firmo-bancă.

Visăm grădini suspendate pe acoperişurile Bucureştiului şi ne trezim când ne-amintim cum se lucrează, de fapt, în Bucureşti şi, da, ne bucurăm nespus că s-a dat prima amendă pentru spamming.

Oana şi cu Mile

Oana Dobre, rămasă fără şef, vine azi la BlogFM. Vorbim despre New Media, blogging şi media tradiţionale, oleacă de politică, negreşit, Kosovo, Serbia şi România. Poate reuşesc să înţeleg ceva din pasiunea fetelor pentru pantofiori cu ocazia asta – şi dacă avem timp.

Prin telefon, de la Timişoara, Mile Cărpenişan, omul care face presă (inter)naţională de la 700 km de Bucureşti, ceea ce încă mai miră câţiva suckeri. Şi el a fost în Kosovo, să urmărească turnarea unui un nou episod din moartea Iugoslaviei.

Şi, apropo, Oana cere să difuzăm câteva piese anume. Pentru că e Oana şi pentru că vine şi 8 Martie, n-am avut inima s-o refuz Una dintre piese se numeşte Putuj Evropo, şi cred că ne va traduce Mile. Sper să nu fie ce-mi sună mie.

Cozmin Guşă, politică şi blog

Un politician vocal, isteţ, invitat obişnuit în studiourile de televiziune. În acelaşi timp, un politician ignorat de electorat, fost jucător în liga mare care a ajuns să antreneze un partid-Trabant, Cozmin Guşă vine azi la Blog FM.

Sunt curios dacă până la 16.30 îşi actualizează profilul din blog, unde scrie că s-a născut în 1940.

Nu de alta, dar Guşă pretinde că e un tip responsabil, în care bucureştenii ar putea avea încredere, şi de-aia le cere să-l voteze.

UPDATE 1: Ah, ce gură aurită am! Mă îngrijora responsabilitatea lui Cozmin Guşă? Ei bine, mi-a tras ţeapă. “Şeful de campanie” m-a sunat să-mi spună că “dl Guşă are o filmare şi nu poate ajunge”. E bine, m-a sunat la patru şi nu după începerea emisiunii. Să trăieşti, nene!