ce-face-un-barbat-indragostit

Bărbaților le place să creadă că au personalități simple, dar, în realitate, sunt la fel de misterioși și complicați ca femeile. Fiecare bărbat a avut diverse experiențe cu femeile și a făcut față acestora în propriul mod. Cu toate astea, există câteva asemănări în felul în care aceștia își exprimă sentimentele pe care le au pentru noi, femeile.

Iată 11 lucruri pe care orice bărbat le face atunci când este îndrăgostit de tine:

1.Îți ține poșeta

Indiferent de ocupația pe care o au sau de statutul social, bărbații, în general, nu vor să fie percepuți ca fiind slabi sau docili. Dacă îți ține poșeta și nu îi pasă de felul în care îl privesc ceilalți, înseamnă că are sentimente puternice pentru tine, care îl fac să fie indiferent față de aceste preocupări.

2.Cumpără produse speciale pentru femei

Dacă se îndrăgostește de tine, îi poți cere orice și va face acel lucru pentru a-ți câștiga afecțiunea. Tot ceea ce își dorește este să te vadă fericită, iar dacă fericirea ta presupune anumite produse cosmetice sau de uz personal, atunci va avea grijă să ți le ofere.

3.Își aduce aminte toate detaliile

Nu ma refer neaparat la cele sexuale. Când îi pasă cu adevărat, are grijă să țină minte chiar și cum îți place cafeaua. Ține minte care este restaurantul tău preferat, când e ziua ta sau care este emisiunea ta preferată. Își amintește aceste lucruri pentru că ești o persoană importantă în viața lui și îi face plăcere să te descopere.

4.Se mândrește cu tine

Le spune tot timpul altora că ești frumoasă și că este mândru să te aibă la brațul lui. De asemenea, consideră că ești cel mai bun lucru din viața lui și va avea grijă ca toată lumea să știe asta.

cum-se-comporta-un-barbat-indragostit

5.Te ascultă cu mare atenție

Atunci când vorbești, este foarte atent la ceea ce spui pentru că îl interesează toate lucrurile care te vizează. Dacă este curios să afle cât mai multe lucruri despre tine, e clar că se îndrăgostește.

6.Te tachinează

Prieteniile dintre bărbați se bazează, în pare parte, pe tachinări. Dacă te tachinează, înseamnă că vrea să îți arate că îi pasă de tine. În plus, nu se va supăra, ba chiar va râde atunci când îl tachinezi și tu pe el.

7.Face sacrificii pentru fericirea ta

Va conduce două ore doar pentru a-ți repara imprimanta și asta nu o să îl deranjeze pentru că ești un om important în viața lui. Dacă fericirea ta este mai importantă decât confortul lui, ai grijă și nu îl lăsa să îți scape.

8.Crede că ești frumoasă când chiar nu ești

Toate avem momente în care arătăm oribil, dar un bărbat îndrăgostit își vede partenera ca fiind foarte frumoasă chiar și în astfel de momente.

9.Îi pasă de prietenii și familia ta

Când se îndrăgostește de tine, familia ta va deveni și familia lui. Este greu de explicat motivul, dar, în general, lucrurile importante pentru o femeie vor deveni importante și pentru bărbatul care o iubește.

10.Este vulnerabil

Când te iubește cu adevărat, își arată adevăratul caracter, cu bune și cu rele. Face acest lucru pentru că are încredere în tine și pentru că vrea, de asemenea, să îți câștige ție încrederea. Bărbații se simt, de obicei, inconfortabil când vorbesc despre sentimentele lor, dar dacă își arată slăbiciunile, este clar că e îndrăgostit până peste cap