Doncafe este un brand foarte cunoscut pe piata din Romania ce produce atat cafea boabe/macinata cat si cafea instant/cappucino/ciocolata calda sau ceai cu dizolvare rapida. Produsele Doncafe sunt destinate atat operatorilor de vending cat si industriei HoReCa dar, bineinteles si persoanelor care vor sa le foloseasca acasa.

Doncafe era cunoscut, in anii 1990, sub numele de Elite – cred ca era cel mai important brand de cafea din acea perioada insa acum, apartine de Strauss Romania. In perioada anilor `90, Elite deschidea prima fabrica de cafea din Romania si introducea cafeaua ambalata in magazinele mari.

Daca in acea perioada Elite (actuala Doncafe) producea doar cafea macinata acum Doncafe ofera clientilor sai o gama variata de produse ce pot fi folosite atat in industria HoReCa, de vending, in birouri sau acasa.

Din gama produselor Doncafe, pe care le gasim si in magazinul coffeepoint.ro, fac parte produse precum 3 in 1 instant, cafea boabe, ciocolata calda, ceai pudra cu dizolvare instant sau lapte praf. Toate aceste produse sunt ideale pentru a fi folosite in aparatele de vending insa sunt perfecte si pentru acasa.

In randurile urmatoare vom vedea care sunt cele mai apreciate produse de la Doncafe din fiecare categorie in parte dar si unde le putem gasi la preturi avantajoase.

Despre Doncafe:

Brandul Doncafe este cunoscut sub aceasta denumire din anul 2008 (inainte se numea Elite) si au castigat aprecierea consumatorilor din Romania prin sloganul “Momentul tau cu Doncafe”  care se adreseaza tuturor femeilor, incurajandu-le sa aiba un moment doar pentru ele, pentru a se linisti si pentru a se reincarca cu energie.

Cafeaua comercializata de brandul Doncafe este o cafea aromata, cu un gust intens si un miros extrem de placut care, “te cheama” la relaxare. Cafeaua acestui brand este singura cafea din Romania care a fost premiata de institutul de evaluare a calitatii, DLG (Societatea Agricola Germana).

Daca inainte Doncafe producea doar cafea boabe si cafea macinata, acum acest brand acopera toate segmentele din acest domeniu si ofera produse atat domeniului HoReCa, zonelor de retail, vending sau e-commerce dar si consumatorilor casnici.

Pentru sectorul de vending si HoReCa, Doncafe pune la dispozitie produse profesionale, de cea mai buna calitate – cafea boabe, ciocolata calda instant, ceai, 3 in 1 sau lapte praf cu dizolvare rapida.

Care sunt cele mai apreciate produse Doncafe?

Operatorii sectorului de vending au nevoie de toate produsele Doncafe pentru a oferi clientilor bauturi gustoase si aromate.

Este foarte important ca atunci cand alegeti produse cu dizolvare instant pentru aparatele de vending sa alegeti produse de calitate care se dizolva rapid in contact cu lichidul fierbinte si care nu formeaza depuneri pe instalatia aparatului sau la fundul paharului.

Pentru a asigura calitatea bauturilor oferite clientilor este foarte important sa folositi produse de calitate achizitionate din magazine de incredere precum coffeepoint.ro.

Coffepoint este un magazin destinat operatorilor de vending si a celor din industria HoReCa si comercializeaza cafea boabe din gama profesionala, produse cu dizolvare rapida, aparate de vending, accesorii (capace/pahare) dar si alte produse esentiale pentru a desfasura acest tip de afacere.

Cele mai apreciate produse din gama Doncafe sunt urmatoarele:

  •         Doncafe Espresso Intense – cafea boabe

Cafeaua boabe de la Doncafe – Espresso Intense – este una din cele mai bune tipuri de cafea de la acest brand si face parte din gama profesionala.

Cu ajutorul acestui tip de cafea veti obtine o bautura cremoasa, aromata si cu un gust intens fiind excelenta pentru aparatele de vending deoarece poate fi folosita si pentru bauturile cu lapte, oferind aroma si intensitate acestora.

Espresso Intense poate fi folosit atat in aparatele de vending cat si in espressoarele mai mici, de acasa sau de la birou, obtinand aceeasi cafea gustoasa si intensa.

  •         Ciocolata calda instant de la Doncafe

Ciocolata calda de la Doncafe are o dizolvare rapida in contact cu apa fierbinte si nu creeaza depuneri pe instalatia aparatului sau la fundul paharului. De asemenea, nu formeaza cocoloase si este un sortiment excelent pentru aparatele de vending.

Aceasta pudra de ciocolata are un continut ridicat de cacao – de 12.5% si ofera bauturilor o aroma bogata de ciocolata si un gust intens.

Pentru aparatele de vending este recomandat sa folositi 22 grame de ciocolata pudra pentru 150 ml de apa.

  •         Ceai instant de fructe de padure Doncafe

Ceaiul instant de fructe de padure este unul din cele mai vandute si apreciate sortimente de ceai oferite de cei de la Doncafe deoarece are un gust intens, puternic si se obtin bauturi extrem de gustoase.

Acest tip de ceai instant pudra, din gama profesionala, se dizolva instant in contact cu apa fierbinte si nu se depune pe instalatia aparatului de cafea.

  •         Lapte praf Doncafe Coffee Creamer

Acest tip de lapte praf este recomandat pentru folosirea in aparatele de vending deoarece are o dizolvare rapida, nu formeaza depuneri sau cocoloase si este prefect pentru cappuccino, latte sau macchiato.

Deoarece are un raport excelent calitate/pret, acesta este unul din cele mai apreciate produse din aceasta categorie.

Desi este un produs destinat sectorului de vending acesta poate fi folosit cu incredere si acasa si poate fi dozat in functie de gusturile fiecaruia.

  •         Doncafe 3 in 1 – 1 kg

Doncafe 3 in 1 este un produs profesional recomandat pentru aparatele de cafea de tip vending dar poate fi folosit si acasa deoarece ofera bauturilor un gust intens, o aroma deosebita si o cremozitate perfecta.

Folosind acest tip de 3 in 1, nu mai aveti nevoie de lapte praf sau adaos de zahar pentru a obtine o bautura delicioasa, gustoasa si cremoasa. Datorita gustului deosebit, aceasta bautura poate fi consumata pe tot parcursul zilei.